SFEER / INTERIEUR / FILOSOFIE

WAAR ITALIE HEERST IN ALLE HOEKEN EN KANTEN ,  WAAR ITALIAANSE GASTVRIJHEID VRIJSPEL HEEFT EN ZIJN GASTEN KUNNEN GENIETEN VAN EEN ONTSPANNEN EN FAMILIALE SFEER.

HET STIJLVOLLE EN MET WARME KLEUREN INGERICHTE INTERIEUR , VORMT SAMEN MET HET MEUBILAIR EN DE DECORATIEVE ELEMENTEN HET DECOR VAN EEN RASECHTE ITALIAANSE “TRATTORIA“. EEN AANGENAME EN GEZELLIGE RUIMTE DIE TRADITIE EN NOSTALGIE ADEMT EN DOET ONTSPANNEN EN LAAT GENIETEN.

AAN ALLE DETAILS EN ACCENTEN VOELT MEN DE PASSIE VOOR AL HET MOOIE EN AANGENAME UIT DE ITALIAANSE CULTUUR. DAAROM. IS DEZE PLEK EEN STUKJE ITALIIE BINNEN KAPELLEN.

“IL GIARDINO” , DEZE HEMELSE RUSTIGE EN ZONNIGE PLEK ACHTER AAN HET RESTAURANT ZORGT IN DE ZOMER VOOR EEN UITGELEZEN WEGDROOM SCENARIO. DE TUIN HEEFT RESPECT VOOR IEDERS PRIVACY EN MET DE MOOIE STRUIKEN EN PARASOLBOMEN BIEDT HIJ EEN HEERLIJK BESCHUT GEVOEL.TOSCANE VLAKBIJ.

 

SMAKEN / INGREDIENTEN / RECEPTEN

PIZZA

UITSLUITEND DE TRADITIONELE “DUNNE” PIZZABODEM WORDT HIER GESERVEERD MET HUISGEMAAKTE VERSE DEEGBEREIDING. TAL VAN VERSCHILLENDE INGREDIENTEN VORMEN EEN PALLET VAN PIZZAS DIE ZELFS OP EEN BEPAALT OGENBLIK “CULINAIR”GENOEMD KUNNEN WORDEN. ZOALS IN 2007 HET CULINAIRE MAGAZINE “AMBIANCE” ONZE ZAAK BEDACHT MET DE LEUZE “ PIZZABELLA ; WAAR PIZZA EEN ANDERE DIMENSIE KRIJGT”.TROUWENS WERD DE ZAAK UITGEROEPEN BIJ DE VIJF BESTE PIZZERIAS VAN BELGIE. DE FORMULE IS EN BLIJFT EENVOUDIG ;

VERSE SMAAKVOLLE INGREDIENTEN BEREIDT “CON PASSIONE” NAAR DE ZIN VAN DE KLANT OP HET MOMENT DAT HIJ ERVAN WIL GENIETEN.

 

DIVERSE ITALIAANSE GERECHTEN

VERSCHEIDENE VIS EN VLEES GERECHTEN ALSOOK PASTA GERECHTEN WORDEN IN ONZE TRADITIONELE KEUKEN SAMENGESTELD VOLGENS OORSPRONKELIJKE RECEPTEN EN MET KRUIDEN EN INGREDIENTEN UIT DE “ CUCINA POVERE” . HIERVOOR WERKEN WIJ TEVENS MET DE SICILIAANSE CHEF CARMELO GENNARO OM DEZE AUTHENTICITEIT ZOVEEL MOGELIJK TE BEWAREN. IN ALLE GERECHTEN DIENT ONZE GAST DE ITALIAANSE SFEER EN AROMAS TE ONTDEKKEN.

 

WIJNEN

DE WIJNKAART IS NAGENOEG UITSLUITEND ITALAANS GEKLEURD EN LAAT U EEN RUIME KEUZE UIT DE RODE EN WITTE WIJNEN UIT DE REGIO TOSCANE , UMBRIE EN SICILIE. NIET ALLEEN KLINKENDE EN BEROEMDE NAMEN ALS “ CASTELLO BANFI” SIEREN DE KAART MAAR VEEL GOEDBETAALBARE EN TYPISCHE FLESSEN OVERHEERSEN ..